nyår..

Hejhej, ja vad ska man säga det är nyår och jag sitter hemma, är så jävla less att nån alltid måste förstöra men skriver säkert senare byeee

The notebook

Nä nu blir det nog till att sova nån timme sen en dusch lite mera panodil,

Ändrade planer! Nu blir det till att se The Nootbook och äta lite kladdakaka och längta tills i morgon, det gick inte så bra de där med att sova när två crazy ungar springer runt i huset och skriker och har sig. haha men man har lärt sig nu iaf att de inte är nån ide att säga till då blir dem ännu värre så det blir bättre med film och kanske att man somnar till den om man har tur ajja godnatt då eller vad man nu ska säga !


haha jag bara ääälskar den här filmen !

i misss you..

Godmorgon !

Jaa då vaknade man för ett tag sedan och det första jag gjorde var att ta två panodil ! Så ja jag har feber inte speciellt kul. Och jag som skulle vara med klara idag hm.. Robin kommer typ inte låta mig gå ut så får väll ligga hemma och ha tråkigt hela dan då ! Men det klart då hinner jag nog plocka upp lite grejer på mitt rum också ajja det blir säkert bra !

Nä nu blir det nog till att sova nån timme sen en dusch lite mera panodil, måste bli frisk till i morgon ju ! pusssss







lalalalalalala

Hejhej,

har försökt sova ett bra tag nu för mitt huvud verkligen dunkar och jag känner mig inte riktigt okej. menmen vad ska man göra när man inte kan sova ! hehe glömde säga tidigare att min beställning från Nelly kom idag jag, jag vart ganska så nöjd men iaf lägger ut några bilder på allt jag fick hem. Kul liv om jag har feber på nyårsafton också, haha jag får inte dricka pga tabletterna och åsen om jag har feber ... hahah shit asså isf tar jag livet av mig seriöst !

Menmen nu kommer bilderna och sen ska jag nog sätta på en film lyssna på musik eller nå, det kan hända att jag uppdaterar senare men inte så troligt, men hur som helst så gör jag det i morgon. men godnatt! :)


Puma "Animagical" Lotion+parfym                       Avril lavigne "forbidden rose" Lotion+parfym


En vit lite längre tröja, med dragkjedja bak + puffärmar rån Only.
hahaha behöver dock strykas.



Ett coverstick från Wet n' Wild och en Eyelsh Curler från Ardell

Det finnas en tröja till men får ta bild på den nån annan gång istället!


booorriing !

2010 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning av ditt 2010.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - säkert men kommer inte ihåg
2. Höll du några av dina nyårslöften? - öh nej
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nej
4. Dog någon som stod dig nära? - jo
5. Vilka länder besökte du? - öhm Finland tror jag haha !
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - meera pengar !
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - 12 mars
8. Din största framgång 2010? - kom in på linjen jag ville gå
9. Största misstaget? - hahhaha har så många
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - jo, dubbel lunginflammation, infektion i luftröret, brytit ett revben, en handled, öhm åsen äre typ bara feber och sånt ;p
11. Bästa köpet? - Min systemkamera !
12. Vad spenderade du mest pengar på? - kläder !
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - ja.. en jävla massa
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010 - för många !
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? - vågat att chansa !
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - personligt
18. Hur tillbringar du julafton? - alltid olika, iår vart det ett tag hemma hos pappa och sen hem till min brorsa och hans tjej och deras två barn då
19. Var du kär i år? - ja för mycket
20. Favoritprogram på TV - hm.. vet inte :P
21. Bästa boken du läste i år? - vet inte
22. Största musikaliska upptäckten? - ingen aning haha
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - ja :))
25. Något du önskade dig men inte fick?- en massaa
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - kommer inte ihåg
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - ja en massa saker !
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - jag har en egen stil jag klär mig efter hur jag känner mig
29. Vad fick dig att må bra? - en sak som inte nämns här
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - ingen typ hah
31. Vem saknade du? - jävligt många !
32. Den bästa nya personen du träffade? - jävligt många <3

hahah typ världens tidsfördriv ... har så jävla tråkigt så de finns inte, skulle ha farit ut asså... haha

Fuck fuck fuck!

Hejhej !

Igår vart det inte nån uppdaterng tyvärr men vart lite stressig dag tycker jag typ först far man in till stan efter att jag och ida vaknat upp hemma hos mig, gick runt lite där, Ida for hem åsen var jag med jimmy klara å nån mera. Sen när det började närma sig middagstid så for jag hem käkade åsen kom klara hem till mig vi kollade lite saker åsen vart vi hungriga igen vid typ halv tio, haha så vi for in till stan igen åkte på rönnbäcks och där träffade man en jävla massa folk, haha sen så missade vi sista bussen hem till mig och då blev det en övernattning hemma hos klara med One tree hill hela natten ! hehe som sagt fullt upp.

Menmen det där får vara nog som update från igår. I morse så vaknade vi ganska tidigt kring halv tolv eller nå, klara skulle på sos möte kring 1 så det var bara att kliva upp och fixa sig. När det var en kvart kvar tills hennes möte började och min buss gick så började vi värma pan pizza som vi skulle äta haha , vi delade på en och sen sprang vi från henne till stan. Vi lyckades då hinna men klara och jag kollade aldrig om den gick till sävastön eller bara till ridhuset och såklart gick den bara till ridhuset så fick kolla upp en 28a och den gick en halvtimme senare så stod och frös ihjäl på stan med mina dumma kalla nya skor, hahah vart fan lite emo då asså.

Nä nu sitter jag iaf i värmen i mitt rum med en godis påse från hemmakväll och ett stort glas med julmust mumma och till det blir det en romantisk komedi mysig värre haha ska bara ta på mig min söta blommiga morgonrock åsen blir det allt från ansiktsmask till storstädning av rummet vi får se hur det blir med städningen men en dusch, och sedan ansiktsmask och lite annat på det ska iaf göras ikv. eller om man nu inte skulle ut som vanligt men vill faktiskt vara hemma idag, ganska skönt men kanske också för att det känns som om jag fått tillbaka den där jävla febern.. menmen fårse hur det blir


Saknar dig jäävligt mycket kom hem nu tobias <3







smoooke some weeed

Hejjsan alla små söta !

Det vart en väldigt soft kväll med mycket trevliga folk. Kvällen eller eftermiddagen började på stan och där åt man middag på daggan med två söta! efter det så gick man runt lite med olika folk hela tiden. Sen vart det en stund hemma hos Frida och sedan över till Erika.

Just nu ligger jag och ida och har precis sett filmen "It's Alive" värsta psykofilmen asså, hahah jag kommer då iaf inte våga mysa nå med småungarna här hemma! Nu blir det till att försöka sova till filmen unstoppable skriver i morgon för måste försöka somna lite tidigt idag så vi orkar upp i morgon till stan.. hehe kanske har faila lite med att sova tidigt eftersom att klockan är tre menmen nog ska man vakna. puss och godnatt !

Märkte nyss att det inte publicerdes inatt när jag så får göra det nu ! :)




old times

Heejj !

Nu har man hunnit få i sig lite nyttig frukost (även kallat robins godis)  och hunnit vakna till liv eller är i allafall en bit på väg dit. Jag och julia fick nyss för oss att vi skulle fara in till stan och äta lunch där och kolla runt lite. så nu blir det till att fixa sig och sen ner på stan !

Senare idag så blir det nog till att fa hem äta middag och sedan fara till luleå med Ida om nu planerna går bra hehe ja jag längtar iaf. menmen fix/staden/hem/luleå skriver lite senare puss!


Lilla söta Julia efter en sliten shoppingrunda !:)

I made it to the top.

Hejjsan  !

Ja idag då har man som sagt varit på mellandagsrean men så många småfjortisar fbehöve man faktiskt inte stå ut med som tur är. Vi kom till Luleå kring 10 och rusade mot gina och där hittade man väldigt mycket tycker jag. Men iaf efter det så blev det av till alla bra affärer i shopping och sedan mot Smedjan. Der vart en väldigt lyckad dag med lunch På Roasters och middag på Dagobert, det vart till och med att man fick lite extra sällskap av Kristoffer och johannes en stund på daggan.

Efter middagen så for jag och Julia hem till henne och sen kom Robin hit sen dess har vi bara tagit det lugnt haft lite småtråkigt

Nä nu kommer bilderna upp och sen blir det till att lägga sig och se film jullan som ligger bredvid mig, det vart en övernattning hära ikväll! Godnatt



Ett par mönstrade "partyleggings" från Diva

En svart Cardigan från Vila

Ett par Svarta skor från Euro Sko

Ett par svarta jeans från Gina Tricot

Mineral puder, En foundation och ett läppbalsam köpt från HM

En svart stickad cardigan med stora knappar från Diva

Två helt okej snygga skärp från HM

Två jätte snygga nagelack med märket "piecies" från Vila

Två nitringar, en rosett ring och en vanlig diamant ring från Glitter

En jätte mysig stickat kofta från Gina Tricot i creme vit färg


Och sist men inte minst en hjärtaformad ring, en vanlig diamant ring
från Glitter och en Silver ring från Ur och Penn.

2010-25-12

Hejhej bloggen var som ett tag sedan man skrev nu haha eller ja rättare sagt väldigt länge sedan, men känns som om jag behöver dehär just nu, så jag får testa och se hur mycket jag orkar till en början.

Ja så nu har julen varit och allt bara swiss och sen så var det över. Men med andra ord har man kul så går tiden fort så antar att de är därför. Just nu hoppas jag bara på att man ska bli frisk från allt elände man haft från dubbel lunginflammation till feber och en massa annat, men det kommer jag nog. Just nu har jag bara 39graders feber men annars är allt bra typ, hehe förutom ett brutet revben men det finns nånting så kallat smärtstillande som kan vara så underbart ibland !

Just nu ligger jag i min fina säng och hoppas på att morgondagen kommer bli lyckad. en utav dem bästa dagarna på året är ju i morgon som ni nog visste, "MELLANDAGSREAN" hehe jag och sötisen Julia ska åka dit och spendera allt vi äger och har. Kommer bli väldigt trevligt när man tränger sig bland alla småfjortisar som försöker sno ens kläder, hoppas bara att min feber kommer gå ner till i morgon så man slipper bli så trött, men det ska nog gå!

Nu måste jag nog försöka sova igen för typ 4e gången så jag orkar upp när mina 6 väckarklocker går igång, som ni kanske förstår så är jag inte den lättaste att väcka på morgonen, jag kan kliva upp i sömnen och börja fixa mig och de kan jag lova att det inte blir den bästa sminkningen eller klädvalet ska jag säga er ! men nä försöka sova kliva upp och sen shoppa all day long, så nu blire ett godnatt åsen får jag väll lägga upp lite bilder på vad jag köpt i morgon, så godnatt då ! :)


Eftersom jag inte lagt in nå bilder från jul eller nå så får den här räcka för tillfället min kissekatt Leo !<3

RSS 2.0