Bake a cake !

Hejhej, de vart inte så mycket städa inatt utam de blev mest serie, men jag höll mig vaken hela natten iaf och jag kom TILL OCH MED i tid till skolan. Jag har inte varit nå trött på skolan, men nu när man tagit de lugnt hemma hos Julia ett tag så börjar tröttheten komma.. Hoppas bara på att man orkar vara vaken tills ikv så man inte vänder på dygnet.

Idag så började jag 8:15 och slutade 11:05, som alla måndagar sen så gick vi och käkade pannkak. Och nudå sitter jag hemma hos Julia med Linda & Sanna. Eftersom att Julia fyllde år i Lördags så firade vi henne lite idag, Jenny och jag fixade tårta och alla hjälpte till på lite olika. Nu så gick Linda och nu är de bara jag Julia och Sanna kvar. Så ska vara lite social skriver senare PUSS!

All night loong !

Jaa, då har man varit hemma ett tag då, de blev att åka till tobbe direkt från pappa & nu när jag sitter vi min dator så ser jag att mitt virusprogram inte fungerar!! Seriöst haaaaataaa virus, "Datorn har stött på två problem" haha så nu ska jag lägga över allt på min externa hårdisk och sen omformatera om hela skiten, hah plus att jag ska hinna städa mitt rum, duscha och ja allt du kan nämna ! så det blir inga sova inatt har jag bestämt, slutar ju ändå tio i elva i morgon så de gör som inget, då far man bara hem och sover en stund.

Allt jag ska hinna med !

  1. Fixa virusprogram
  2. Städa rummet
  3. Kolla på sommarkläder!!
  4. Börja kolla vad jag ska ha med mig till Uppsala.
  5. Dricka massooor med cola
  6. välja vad jag ska ha på mig.
  7. och sist men inte minst fixa mig.
    haha säger bara god luck chuck !

my eyes can not tell lies

lalalallllalalalallalalalallal

Hejhej ! har typ fastnat hära hemma hos pappa så har käkat hära nu, de blev hämtmat ! haha och jag var så jävla hungrig så jag var skitsur när dem kom med maten så jag vräckte ut mig lite grejer så fick de 50 kr billigare.. jävligt pinsamt nu såhär efteråt menmen. Nu så sitter vi i soffan och snart ska jag gå till resecentrum i regnet, inte kul. Kanske man borde lifta eller nå heh.

Vara med tobbe. Nä så blir de nog inte, eftersom jag segade på hära lite granna, så han skulle nog åka ut med Albin, Mia ådom tror ja. Menmen får väll hitta på något annat, kanske man borde ta tag i Engelskan och läsa klart den där boken.. hade varit bra. Men det absoulute första jag ska göra är att hoppa in i en dusch och sätta på mig nå mjukiskläder !

Ojoj vad tiden rinner iväg måste dra mig mot bussen nu, PUSS!


Rambo 4 !

Hellu eller ja Godmorgon, jag vaknade för lite mer än en timme sedan och sen vart de frukost, mackor med en massa pålägg och sen varmchoklad med lite grädde, jääävligt gott! Tobias kom aldrig igår för han spydde när dem var ganska nära sävast så de vart bara jag och Tove igår så då skulle vi ju se film iaf men de vart inte av heller utan de vart till att fixa hennes blogg istället, får bara hoppa på att hon blev nöjd ! Tove däcka i sofan kring 2 och jag var uppe till ca 4 halv 5 eller något liknande, jossan (pappas tjej) kom hem kring 4 och pappa kring halv 8.

Just nu sitter vi allihopa i soffan och Tobias vaknade & ringde nyss, Tyckte lite synd om honom igår men han lät inte så trött iaf. Vi ser en utav pappas favoritfilmer och typ en utav mina, Rambo 4.. Tycker dem är så jävla bra, men de kan ju också vara för att när jag bodde här så nötte pappa sönder dem. Snart så ska jag ringa Klara eftersom vi skulle ta en fika på stan idag och sen skulle jag vara med Tobbe. Kanske att de till och med blir till att städa mitt rum? jaa.. de kan då behöva hehe. Nä nu ska jag vara lite mera social med pappsen m.m men uppdaterar lite senare PUSS!



http://llarssoon.blogg.se/
Haha så söööt, nä men dehär blev hennes header iaf. Jag Gjorde en annan svartvit först, inte lika töntig kanske, nä men lite mer orginell men hon ville ha nånting sånt här så de blev den här. Hoppas hon vart nöjd bara, Ni kan ju gå in och kolla på länken nedanför, hur hennes blogg blev !


take it or leave it!

Jaa då var man hemma då, eller rättare sagt hemma hos min söta pappa, jag slutade jobbet kring kvart i elva och sen gick jag mot Bodensia, träffade pappa och satt och tog de lugnt ett tag. Som jag har sagt förut så skulle min lillasyster vara ensam hemma ikväll, så då ville pappa att jag skulle sova hemma med Tove ikväll så de gör jag, fick ju taxi å allt betald av pappsen ! Tobbe kommer nog också sova hära om dem nu tar sig från Skellefteå nån gång, Men nog hörde man på han att de vart lite onyktert idag, men han är bara för söt när han slumrar och går lite snett så de gör mig inget.

Så nu blir de nog film å mysa med lillasystern och såklart vänta på att älsklingen ska komma hit. Men mer kommer nog inte bli ikväll, Men kan då säga att de har varit en jävligt rolig kväll, älskar at jobba ! Nä nu blir de nog inte längre än såhär, har nog skrivit nog kanske uppdaterar lite senare, PUSS så länge !



Sakna sommaren !

I'm just playing the game, so in or out?

Antingen åka till med tobbe och annat folk till Umeå eller sova hos min pappa.

Nejnej ändrade planer, nu blir det att göra i ordning sig och sen ta bussen mot jobbet, min chef ringde nyss och dem behöver mig ikväll. Jätte kul att jobba vara några dar sen nu plus att man tjänar ju pengar. Nä nu ska man fixa sig lite och packa ner några saker till jobbet, ska bara jobba några timmar och sen när man kommer hem så tror jag att Tobbe kommer förbi ett tag, uppdaterar senare, PUSS!



Living the time of my life.

Nu har det blivit lite ändrade planer kom på att jag lovade Anna-Lena att vi skulle ta en fika på stan idag eller käka eller nå, var ju som ett tag sedan vi träffades så de ska bli jävligt kul, men planerna efter det vet jag inte riktigt än, antingen blir de sova hos papi med systeryster, eller som de var bestämt förut så kanske man skulle åka med tobbe ådom.

Men dem andra planerna får ni vet senare för nu sk ajag hoppa in i en dusch och fixa mig och sen mot staden, puss!


Peaple make misstakes

Godmorgon !

Gårdagen blev faktiskt jävligt kul, vi badade badtunna, basta, åkte på statoil, skjutsade några till en fest, och hälsade på min pappa på Bodensia. Jag och tobias kom hem till han kring tolv eller  nå liknanade och sen såg vi film, asså seriöst vad seg man blir efter man har bada badtunna & basta. Kändes som om jag skulle typ däcka i tunnan haha.

Idag blir det nog också att bara ta det lugnt eller om jag nu skulle vara med tobbe, mia osv, men annars ska jag nog sova hemma hos papi med min söta syster. Var ju som ett tag sedan jag träffade henne nu, plus att pappa jobbar till 7 på morgonen.

Just nu sitter jag fortfarande hemma hos tobias och han städar sitt rum, så då tog jag mih lite tid framför datorn. Menmen nu ska jag vara lite mera social och kanske hjälpa lite, men jag skriver senare, PUSS!


Längtar så himla mycket till stockolm/Uppsala VILL DIT NU !

Life is a fucking bitch

Hej, kvällen kommer nog inte bli som jag hoppats.. men förstår inte vad jag gör fel, så jag kan ju inte ändra mig heller. Jag blir fan rejält jävla sårad när folk bara kan slänga ut sig saker, seriöst vet inte vad jag ska göra längre trodde att allt var bra men vet inte längre, i'ts hard to read a nother persons mind. Hoppas de löser sig och hoppas verkligen att du är min, iaf ett tag till, älskar dig..


Listen to youre voice

Nu Har jag precis ätit middag och snart bär de av mot Albins stuga & basta å bada, jävligt skönt att ta de lugnt istället för att åka på nån fest, men ibland behöver man ta de lugnt! Fast de har jag gjort ganska så ofta nuförtiden dock, men de behöver man ibland. Jag hittade inte nån bikini oturligt nog så de får nog bli bh och ett par shorts, eller som tobias sa "helt naken måste du vara för att du är så dålig i telefon" haha ! Men nog kan jag erkänna att jag är dålig att svara i telefon, han ringde mig 8 eller 9 gånger idag på skolan och jag missade alla (Y) Men nu ska jag sluta pladdra på och fixa de sista inför kvällen PUSS!


Älskar dig hjärtat!

Youre not just that person that i want, youre the one i need.

Så, äntligen är jag hemma från skolan, jag nästan älskar reserna till Luleå på morgonen för då hinner man som vakna till på bussen, men hemreserna.. de är nånting man hatar asså, man vill bara komma hem direkt !

Skolan var väll sådär idag ganska långdragen för att bara gå 4 timmar, men var väll för att man vaknade 4 i morse och somnade aldrig om så vart väll lite trött under dagen. Men kan då bara säga att de är uuunderbart med fredag ! så himla skönt att ha helg och sen veta att de är bara två skoldagar fram tills jag tar påsklov, ska ju åka till min släkt och kompisar på påsklovet i uppsala eller iaf 9 dar eller vad de nu blir. Åh är verkligen exalterad eller vad för slags ord jag nu ska använda hah, men hur som helst så har verkligen sett fram emot de så jag tippar på att de kommer bli de bästa lovet på evigheter :)

Nä nu blir de försöka luska fram en bikini till kvällens påhitt, bada badtunna och basta i Albins stuga med lite folk, mysigt som fan. Känns hur bra som helst att få umgås med älsklingen hela kvällen, var så länge sen vi verkligen hittade på någonting tillsammans. Nä nu ska jag gräva i garderoben och hoppas på de bästa PUSS!



"everyone is running from something, but we don't now when i'ts coming, so we keep running and running"

Sovmorgon

Godmorgon!

Just nu sitter jag i min fina blommiga morgonrock med musik & dricker chokladkaffe med grädde över, gott som fan måste jag då säga. Jag ska snart börja fixa mig inför den sista skoldan innan helgen, skönt ändå med sovmorgon till 10 och sen att man bara går till 2 idag. Plus att vi inte har alltför jobbiga lektioner bara Sömnad och NK! Skön

Nä nu ska jag försöka att vakna till liv på riktigt och som sagt fixa mig, jag lägger ut en bild på dagens outfit här nedanför och sen uppdaterar jag när jag kommit hem. PUSS


Dagens Outfit


Ett par svarta jeans från Gina Tricot 399:-

En vit långarmad Tinsters tröja kommer inte ihåg priset dock

En röd klocka från PUSS

Ett par skor från Skopunkten 349:-

Loveli me, Loveli you.

Hejsan hoppsan fallerallera, när julen kommer ska varenda unge vara gla! haha ne nu slipper vi med sångerna, öhm ja de har ju varit ett väldigt tag sedan jag satt och skrev blogg men nu ska jag börja igen på riktigt!

Men iaf just nu sitter jag i soffan med en utav mina goa morgonrockar och ser på nå resprogram på trean, eller som precis slutade. Min bror kom också precis hem med en redbull till mig "Tack BLINKBLINK" jag vet inte riktigt men jag har blivit helt galen i redbull, ja har försökt sluta lite med godis och börjat med redbull.. kanske inte världens bästa.

Idag så började jag tio men forsov mig så jag kom till skolan klockan kring ett, och då hade jag matte och sen så slutade jag och sen kom jag hem, käkade , somnade snabbt till på soffan och sen har jag bara myst! jävligt skönt att ta de lugnt för en gångs skull. Nu blir de nog mot mitt rum, se ett oth avsnitt och sen sussa så man tar sig upp imorgon. Så jag får väll säga godnatt då ! PUSS


RSS 2.0