Louis Vuitton

Godmorgon!
Dehär bli ett ganska kort inlägg för har nämligen segat lite för mycket på morgonen så för att hinna med bussen så blire till att skynda sig. Som sagt vaknade för ca en timme sedan & sitter fortfarande i mina myskläder och uppsatt hår. Menmen idag ska jag nog vara med Tobias om de inte blir alltför sent med tanke på att jag går skola till 5 i morgon & är då hemma ca halv 6. Annars ska jag nog plugga lite svenska är de nog tänkt!

Ni ska veta vilken dröm jag har haft inatt! Jag drömde om ett av mina älsklingsmärken Louis vuitton, jag drömde om att de var jag som hade märket, jag gick runt där som chef och bossade, haha herregud vilka drömmar man kan ha asså ! menmen som sagt tiden rinner iväg och de börjar bli riktigt krisigt nu, så uppdatera senare.


Look for the girl with the broken smile..

Kanske inte varit så bra på att uppdatera bloggen ändå, men de tar sin tid innan man fått igång rytmen igen, så nu blir det lite snabbt om gårdagen & idag !

Söndag: Vaknade sex på morgonen pga två väldigt söta men jobbiga ungar (min broders barn) som levde om & hade sig. satte igång tvn & vi alla tre satt och såg på barnprogram till ungerfär sju-åtta eller något liknande. Då skulle jag själv hoppa in i en dusch men eftersom min brorsa & hans tjej Linn sov så duschade småttingarna med mig så dem fick lite sovmorgon. Vi hade väldigt roligt med vattenkrig & stod å ritade på vägarna med kritor. haha kan hända att dem två busungarna har lite dåligt inflytande på mig.

Här är dem två busungarna Ebba & Gabriel.



Dagen innan så hade jag bestämt med Anna-Lena att vi skulle äta brunch inne i stan så jag fixade mig och tog bussen mot city! Vi hade de väldigt trevligt & fick sällskap med fyra killar som A-L kände genom hennes kille & genom lumpen. Sen for vi iväg mot hm, köpte hårfärg. Jag färgade slingor i hennes hår & stylade de efteråt, riktigt roligt måste jag säga ! När vi blivit klara så var klockan kvart i fyra & jag skulle  börja jobba klockan fyra men då ringer min chef & äger att de är så lite folk inne idag så jag slapp.

Anna-Lena nyslingat & stylat hår.



Efter dem ändrade planerna så for vi iväg och handlade till en go middag med oss två och Mikaela, det blev Älgfile med potatisgratäng, wook och lite allt möjligt. Underbart gott blev de iaf. När vi ätit klart blev de först kortspel & sedan lite mys framför tvn med glass & kolasås/jordgubbsås.

När man kommit hem efter en sjukt rolig kväll så började jag slinga mitt eget hår och vart klar med ett ganska lyckat resultat kring tolv. Försökte sova då men blev istället att vara vaken till 5 på morgonen.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Måndag:

Som sagt så sov jag inte speciellt mycket utan bara en halvtimme för sen kom dem där två busungarna upp igen..
Så det var bara att fixa sig å sedan mot skolan. Efter man varit på skolan så for jag hem & skulle sola och sedan fara in mot staden och ta en fika med min underbara vän Julia. men såklart så somnar man & missar fikat med Julia.. hehe vaknade tre och då hade jag bränt mig på näsan ! Så med en illröd jätte öm näsa ringer jag Julia & vi bestämmer att vi ska äta middag istället så nu blev det en snabb fix och sen bussen mot stan. Vi käkade på Daggan och gick runt lite på stan, jag var också inne på jobbet en snabbis & pratade lite om hur mycket jag skulle jobba i sommar osv. Sen så for vi mot sävast  (jag & Jullan) med Julias kille som skjutsade oss till träffpunkten. Där träffade vi en massa folk bl.a min pojke.

När vi var påväg hem mot mig så stannade vi förbi ICA SÄVAST på vägen för att köpa ytterliggare en hårfärg, så det ser naturligt blont ut, alltså slingor de med. Hemma hos mig så satt vi mest och snackade en massa, kollade vad jag skulle ha på avslutningen  m.m. Min kille kom förbi och sedan så åkt Julia hem till sig, Jag & Tobias såg på Prison Break och bara tog de lugnt. och nudå så sitter jag i mitt rum och funderar på att sova. så ja.. de var väll allt för dem två dagarna. Uppdaterar mera i morgon !


Always and forever ♥♥♥

I'm back in the game

Hej!
Hej jag vet.. har varit väldigt länge sen man skrev nu, värsta torkan men det blev så mycket när jag for till Uppsala åsen allt med skolan och operationen, men nu så blir de ändrat. ska försöka ta igen den tappade tiden så kommer vara ganska aktiv på bloggen igen !

Så vad har hänt medans jag varit lite off på bloggen. Jag får väll ta allt i stort antar jag ha-ha ganska mycket att skriva men ja...

  • Varit & hälsat på min släktingar i Uppsala, varit å shoppat och bara umgåtts med väldigt många fina!
  • Sen har jag umgåtts mycket med min pojkvän & jobbat mycket extra i skolan
  • Öhm ja vad ska jag mera säga mycket skola åsen min operation såklart! Den gick bra var nån vecka sen jag gjorde den och har bytt gips för nån dag sen för första gången + att jag tog bort stygnen från min höft & handled. De enda som var jobbigt var att jag kunde typ inte gå normalt hela första vecka & låg inne på sjukhuset in tre dagar.. Måste bara tillägga en sak hata sjukhusmat!
Nä nu blir det till att försöka skissa lite ett par shorts som jag måste ha gjort klart innan sommarlovet , ganska sent ute, så vi får väll se hur de blir, nä nu blire back to work som sagt.





RSS 2.0